Zelfs een Mac is niet onfeilbaar. Storingen in werkstations, de server of het netwerk, niemand ontkomt er aan. En groot of klein, één ding hebben ze gemeen: ze komen niet gelegen. Wat prettig om dan direct iemand bij de hand te hebben die het probleem te lijf gaat. Die met kennis van zaken, gedrevenheid en de wil om te winnen voor een oplossing zorgt. Zulke mensen vindt u bij Bennis Remote.

Wij beheren uw systeem op afstand. Dat wil zeggen, heeft u ons niet nodig dan zijn wij onzichtbaar, we lopen u niet in de weg. Maar zijn er problemen dan roept u onze mensen op uw scherm op. Dat kan dankzij de installatie van een iSight camera op uw computersysteem. U hebt daarmee direct en onbep erkt verbinding. Via iChat en iSight staan u en wij hierbij in persoonlijk contact. Bij het voorkomen en verhelpen van computerproblemen een belangrijk voordeel! Dankzij een VPN verbinding is dat bovendien geheel veilig en betrouwbaar. Wij nemen als het ware uw computer even over om het probleem op te lossen. En in het uitzonderlijke geval dat het op afstand niet lukt, komen we bij u langs. Binnen de 50 km is dat gratis.


VOOR WIE WERKEN WIJ?

Wij hebben een jarenlange ervaring in systeembeheer bij reclamebureaus en grafische bedrijven in de Randstad. Onder onze klantenkring bevinden zich zowel eenmanszaken als grotere bedrijven. Hieronder bevinden zich klanten als 10 Wizards, The Write Company, Proud Design, Yon Vormgeefwerk, CKK Partners, Creative Support. We werken met name voor bedrijven in de creatieve en grafische sector. We hebben daarentegen ook klanten waar je in eerste instantie geen Apples zou verwachten.

BENNIS REMOTE IS ONDERDEEL VAN BENNIS IT SOLUTIONS ::: SITE CREDITS